Wedstrijdverslagen

SVO zon2 – TOG ( 1-0 ) 2-0

Nog vijf wedstrijden te gaan tot de winterstop waarvan we er zeker minimaal drie moeten gaan winnen om in de bovenste helft te belanden. Vandaag TOG op bezoek en die moeten we echt gaan winnen, als je naar de ranglijst kijkt is dat geen onmogelijke opgave.

Dit weekend zijn veel mannen of geblesseerd of op familiebezoek en dat heeft dan enige omzettingen tot gevolg. We hebben gelukkig een brede selectie waardoor er dan toch nog genoeg wissels over blijven. Vandaag creëren we veel kansen, helaas levert dat in het begin van de wedstrijd nog geen doelpunt op. Heel goed dat we met goed voetbal continu een spits in stelling brengen. In de 38 ste minuut is het dan toch raak, Bas Bindels rond gedegen af 1-0. De eerste helft is er verder geen spektakel en gaan we even een kwartiertje rusten. Dat grijpen wij altijd aan om te evalueren hoe alles gaat en waar de mogelijkheden liggen om de score uit te bouwen. De tegenstander is bij vlagen taai en komen zelf af en toe voor onze goal. Maar in de 66ste minuut maken we een einde aan de spanning, Tim Verweij schuift de bal het netje in en de stand is dan 2-0.

Wedstrijd uitspelen, niets meer weggeven en de drie punten zijn binnen. Wat ik steeds meer zie is een collectief opererend team die samen ten strijde trekken. Er wordt positief gecoacht en hard gewerkt, veel is beter dan bij het begin van de competitie. Dat komt onder andere doordat we met een grote groep twee keer in de week trainen op een goed niveau. Volgende week gaan we naar Purmerend.