Contributie & Aanmelden

Alle prijzen per jaar (seizoen).

VeldZaalVeld & ZaalVeld competitie
Senioren€ 227€ 210€ 295
Veteranen€167€ 239€ 199
Veteranen Dames€137
Junioren O-19€ 169€ 156€ 215
Junioren O-17€ 150€ 140€ 197

Junioren O-15€ 144
Pupillen O-13€ 129
Pupillen O-11€ 123
Pupillen O-9€ 117
Vosjes€ 117
Erelid€ –
Lid van verdienste€ 61
Niet spelend lid€ 61
Trainend lid€ 96
Walking voetbal€ 96

Meld je hier meteen aan

Geboorte datum (dd-mm-yyyy)

Geslacht MV

Ik verklaar akkoord te gaan met automatische afschrijving van de verschuldigde contributie. De incasso verloopt via ClubCollect. Aan het begin van het seizoen krijg je een incassoverzoek. Daarmee kan de keus worden gemaakt tussen afschrijven in één keer of in twee delen. Bij afschrijven in twee delen komt er €2 aan kosten bij.

meldt zich aan als lid van SvOuderkerk, afdeling:VoetbalZaterdagZondagVeteranenFutsalMedewerkerNiet-spelend lid

Heb je eerder gevoetbald bij een vereniging? Zo ja:

Ik verklaar akkoord te gaan met het SvOuderkerk privacy statement.
    (Privacy statement).