Businessclub informatie

Algemene informatie:

De sv Ouderkerk Businessclub is opgericht in 2017 en is een initiatief van sv Ouderkerkers, die de zondagselectie zien als het speerpunt van de club.
De Businessclub ziet ook, dat het in het algemeen belang van de vereniging is om de zondagselectie naar een hoger niveau te tillen en daardoor in een volgende fase in de 2e klasse, te spelen met alle positieve gevolgen van dien.
Veel kijkers langs de lijn, een volle kantine en spelers uit de omgeving, die graag bij sv Ouderkerk willen spelen.
Kortom een Win – Win situatie, ook juist voor u als (toekomstig) Businessclublid.
Voor de goede orde melden wij, dat de opbrengsten van de Businessclub, na aftrek van de kosten, exclusief voor de zondagselectie zijn bestemd.
Het ledenbestand van sv Ouderkerk is al jaren stabiel en beweegt rond de 1200 leden, inclusief vrijwilligers.
De kenmerken van de club zijn in alle jaren gelijk gebleven: een vaste schare trouwe supporters, veel vrijwilligers en enthousiaste leden met een lokale binding.
Om het promotiebereik van onze media; Website, Facebook, Twitter, Clubblad en via Beeldscher- men in de kantine te meten kunt u rekenen op minimaal 4800 personen die uw reclame wekelijks zien.

Nieuw voor seizoen 2018-2019

Vacaturebank & goed doel
Met ingang van seizoen 2018-2019 is het de Businessclub & Vacaturebank geworden, we weten allemaal dat het moeilijk is om aan goed en gemotiveerd personeel te komen en wij gaan u erbij helpen.
Dus daarom de sv Ouderkerk Businessclub & Vacaturebank.
Businessclub & Vacaturebank leden kunnen hun vacatures bekend maken voor o.a. flexwerkers in de horeca, ICT-ers en technische beroepen.

De Businessclub & Vacaturebank steunt middels uw deelname een goed doel, dit seizoen,2018-2019, gaat er 10% naar het KWF, voor het seizoen 2019-2020 wordt het doel bepaald door de Businessclub leden.

Wat kost het en wat krijgt u ervoor terug?

Het Businessclub & Vacaturebank lidmaatschap is voor minimaal 3 jaar/seizoen en er zijn 3 lidmaatschap ‘s vormen, zie hieronder onder.

Naast de eerder en hieronder te noemen zaken is sv Ouderkerk een uitstekende mogelijkheid tot lokaal netwerken, contacten opdoen en ideeën uitwisselen om maar eens iets te noemen. Nieuw is ook het feit dat het Businessclub lidmaatschap betaald kan worden met goederen en diensten die de club passen.

Platina Businessclublid € 1000,= ex btw

1. Van het lidmaatschap gaat er 10% naar een goed doel, het KWF.
  2. Ieder Businessclub & Vacaturebank lid mag zijn bedrijf op een geselecteerde dag bij een thuiswedstrijd promoten, door producten en/of diensten te presenteren of om aan personeelwerving te doen op het complex en in de kantine.
  3. Op deze geselecteerde dag bent u met een partner/metgezel uitgenodigd in de bestuurskamer voor een drankje en een snackje vóór de wedstrijd in de pauze en na de wedstrijd.
  4. Vacatures in uw bedrijf steunen we met een personeelsadvertentie op onze site.
  5. Een banier in de ballenvanger formaat 250 x 50 cm met uw boodschap/logo.
  6. Vermelding van uw bedrijfsnaam en algemene informatie op een bord in de kantine, met de mogelijkheid om personeelsadvertenties in een bakje te plaatsen.
  7. Onder Businessclub & Vacaturebank lid op de Beeldschermen in de kantine.

Gouden Businessclublid € 750,= ex btw

1. Van het lidmaatschap gaat er 10% naar een goed doel, het KWF.
  2. Vacatures in uw bedrijf steunen we met een personeelsadvertentie op onze site.
  3. Een banier in de ballenvanger formaat 250 x 50 cm met uw boodschap/logo.
  4. Vermelding van uw bedrijfsnaam en algemene informatie op een bord in de kantine, met de mogelijkheid om personeelsadvertenties in een bakje te plaatsen.
  5. Onder Businessclub & Vacaturebank lid op de Beeldschermen in de kantine.

Zilveren Businessclublid € 500,= ex btw

1. Van het lidmaatschap gaat er 10% naar een goed doel, het KWF.
  3. Vermelding van uw bedrijfsnaam en algemene informatie op een bord in de kantine, met de mogelijkheid om personeelsadvertenties in een bakje te plaatsen.
  4. Onder Businessclub & Vacaturebank lid op de Beeldschermen in de kantine.

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW eenmalige kosten zoals het vervaardigen van een Banner een bord in de kantine en overige, bij iedere afspraak zal een prijs worden opgemaakt.

Met bijbetaling op het businessclub tarief kunnen we nog meer promotie activiteiten voor u verzorgen, reclameborden langs het hoofdveld, extra zendtijd op onze beeldschermen in de kantine, shirtreclame, trainingspakken en tassen met uw logo. Kortom er zijn vele, vele mogelijkheden voor promotie.

Zie ook onze folder hieronder: