Over SvO

sv Ouderkerk is met recht een vereniging waar we kunnen zeggen dat het verenigingsleven de dobber is waarop deze vereniging drijft. Met vele vrijwilligers, kaderleden en ouders worden er buiten het voetballen diverse activiteiten georganiseerd waardoor sv Ouderkerk zijn maatschappelijke functie in het dorp laat blijken.

Wij zijn een grote maatschappelijke pijler in Ouderkerk. Met de spelers/speelsters en hun familie hebben wij een grote sociale maatschappelijke betrokkenheid binnen Ouderkerk aan de Amstel.

Tevens wordt voor diverse activiteiten van het dorp onze accommodatie ter beschikking gesteld: Jeugdolympiade, avondvierdaagse, bijeenkomsten gemeente over terugdringen drank- en drugsgebruik, scholen sporten heel vaak op het kunstgrasveld, schoolhandbal toernooi, KNVB meisjes voetbal dag in de herfstvakantie, toernooi/wedstrijd voor een goed doel, zomersportmiddagen, voetbalclinics voor de basisscholen, etc. Op dit alles zijn wij op recht een trotse vereniging!

Onze missie

Ouderkerk heeft als missie een ieder een warm verenigingsgevoel te geven en elk voetballend lid op zijn eigen niveau zo hoog mogelijk met plezier te laten voetballen om ieder individu tot een betere voetballer(ster) te maken.

Wij willen spelers van sv Ouderkerk zo goed mogelijk opleiden door hen met plezier op hun eigen niveau te laten voetballen en ze hierbij op een verantwoorde wijze te laten doorstromen naar de seniorenselectie – en/of de recreatieve seniorenteams van sv Ouderkerk.

Recreatieve spelers zullen op een zo goed mogelijke manier gefaciliteerd worden om het voetbal zo optimaal mogelijk te kunnen uitvoeren. Tevens wil de sv Ouderkerk binnen Ouderkerk a/d Amstel een gezellige en veilige plek zijn waar een ieder die bij de vereniging betrokken is zich welkom en thuis voelt.
Missie visie A3 landscape

Vijf pijlers