Wedstrijdverslagen

ZONDAG 1 KRIJGT KOUDE DOUCHE

Dat je ook de derde en laatste bekerwedstrijd verliest is daar aan toe, maar de manier waarop geeft te denken. In de rust kon je nog zeggen dat het matig was wat onze jongens in de eerste speelhelft hadden laten zien. Na afloop moest je concluderen dat het gewoonweg slecht was.

Het was deze zaterdagmiddag (17/9) op het fraaie sportpark Rijnvliet in Utrecht van onze kant een waar foutenfestival, waardoor het voor de tegenstander sv Nieuw Utrecht (uitkomend in de 3e klasse zaterdag) een koud kunstje was om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Het werd ze ook wel erg gemakkelijk gemaakt en dat er na lange tijd weer eens op echt gras moest worden geacteerd mag daarvoor niet als excuus gelden. Ja, het was duidelijk dat een aantal van onze jongens daaraan moesten wennen, maar dat verklaart bij lange na niet het vele slordige balverlies en de talrijke foutieve inspeelpasses waardoor Nieuw Utrecht telkens in het zadel werd geholpen en onze verdediging constant onder druk kwam te staan.

Gauw vergeten en volgende week de punten pakken uit tegen svvv Taurus in Delft hoorde ik langs de lijn.

Dat het beter moet weten de mannen van coach Hans Verhoogt natuurlijk zelf ook wel. Het kwam er deze zaterdagmiddag helaas niet uit en was er naar mijn beleving sprake van een collectief falen. Aan Hans nu de taak het team weer op de rit te krijgen. Ik heb daar alle vertrouwen in. Vertrouwen dat wellicht bij een aantal spelers tot een minimum is gedaald. Dat overigens op zich logisch is als het telkens niet lukt.

Maar bedenk: een slechte generale belooft een goede première.

Daar hou ik me maar aan vast. Heel veel succes gewenst voor het komend seizoen en weet jullie gesteund door de trouwe aanhang. Jullie kunnen het, want het voetballen verleer je niet van de een op de andere dag en dan hoeven jullie voor geen enkele tegenstander bang te zijn. Kom op mannen. Zet ‘m op!

P.S. De wedstrijd eindigde voor ons overigens in een beschamende 1-5 nederlaag. Gauw vergeten dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *