Wedstrijdverslagen

Vreemdenlegioen met Clubliefde

Tegen een buurgemeente heet de voetbalwedstrijd een derby, dat zijn er door wisseling van speeldag steeds minder en dat is jammer. De wedstrijd van vandaag heeft geweldige steun ontvangen van ” oud ” selectie spelers en spelers die een vrije zondag hebben. Dat heet clubliefde en die is er bij Sv Ouderkerk. Rene heeft na lang puzzelen de eerste 11 het veld in gestuurd, het gaat een lange tijd gelijk op. Na een prachtige aanval en een geweldige assist van Charlie breekt Tijl Terleth de wedstrijd open in de 23ste minuut en maakt de 0-1, de voetbal uitrusting van Tijl lag we onder het stof maar Tijl is nog steeds vlijmscherp.

In de rust wisselen we drie spelers en gaan met frisse moed aan de tweede helft beginnen. Het is best wel een leuke pot voetbal met mooi combinatievoetbal, balletje in de voetjes en we tikken ze weg. Maar daar dacht de scheids in de 37ste minuut net even anders over. Volgens Mitchell en een aantal meegereisde supporters was het een ruime meter buitenspel. Jammer dat die man dan je middag weet te verkloten. Snap ik wel dat dan de koppies gaan hangen, de tegenstander maakt daar dan gebruik van. Ik ga de einduitslag ook niet noemen, zoek die maar op. Wat ik wel ga zeggen is dat ik MEGA trots ben op het vreemdenlegioen die echt niet onder deed voor de tegenstander. Leuk om te zien dat een aantal spelers het ” echte ” voetbal nog steeds beheersen ook al spelen zij op een gemiddeld iets lager niveau.