Off day

Advertentie

Vorige week zag het er steeds beter uit en zagen we steeds meer sterke momenten en werden we sterker door beter voetbal. Deze week was daar niets meer van te zien, geen beleving. Je kan alleen maar scoren als je de bal hebt. Maar dan moet er een drive zijn om de bal of te behouden of te veroveren. Die inzet konden we vandaag niet opbrengen. Te koud, het regende, geen toeschouwers, kantine dicht, alles dicht om 17:00 uur. Het is uitgelopen op een vervelend voetbalpotje. Meestal weet ik wel iets positiefs te melden maar nu even niet. Drie goals tegen zegt genoeg. Hoe de komende weken er uit komen te zien weten we nu nog niet, hopelijk zien we elkaar komende zondag. Voor de continuïteit zou door voetballen goed zijn maar de kans is klein. Gaat alles op slot dan wens ik nu alvast iedereen een prettige feestmaand.

EdB 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *