Sv Ouderkerk zon-2 – VSV ( 1-1 ) 3-5

We moeten veel beter, we kunnen veel beter, het gaat een beetje beter. Het is wel de bedoeling om het iedere wedstrijd hetgeen wij niet goed hebben gedaan dat bij de wedstrijd erna te verbeteren, zo maakt SVO dit keer de openingstreffer. Roemer schuif de bal in de goal na een strakke assist van Tristan. Ja de rechtervoet van Daan zat er nog aan maar die telt in deze niet echt. Jammer dat de 1-1 een kleine 10 minuten later al in het doel beland. Het gaat lange tijd gelijk op, we zien mooi combinatie voetbal, maar ook zijn er slordige wedstrijd momenten. In de rust bespreken we hoe wij de gelijke stand in winst gaan omzetten. We komen slecht uit de rust en in de vierde minuut staan we achter met 1-2 In de 13de – 15de en de 17de minuut van de tweede helft krijgen we drie goals om de oren, wedstrijd gespeeld. Zo’n verslapping kost je gewoon de wedstrijd terwijl we helemaal niet slechter zijn. We sluiten de wedstrijd wel scorend af, Daan maakt 2-5 en Tristan met een wonderschone goal 3-5.Volgende wedstrijd is tegen de nummer 4 in de ranking ( nummer 1 en 3 hebben we gehad ) We gaan weer voor de overwinning.