Verkeerssituatie

Advertentie

Het onderstaande bericht ontvingen wij van “een verontruste ouder”.

Beste ouders/verzorgers,
Met grote regelmaat stoppen er op start- en eindtijden van trainingen auto’s aan de kant vd weg voor de ingang van SVO. Samen met de stroom fietsers rond deze tijd, leidt dit tot gevaarlijke situaties. Plotseling moeten stoppen van fietsers, openslaande deuren, fietsers die om auto’s heen gaan en tegemoetkomend verkeer vanaf parkeerplaats hinderen; allemaal situaties die zich dagelijks voor SVO voordoen.
Daarom dus een dringend verzoek om, als u uw kind met de auto haalt of brengt, door te rijden tot op de parkeerplaats en daar pas te stoppen om uw kind te laten uitstappen. De situatie direct voor de inrit van SVO wordt hiermee overzichtelijker EN veiliger voor iedereen. Alvast bedankt!!

Namens de club ondersteunen wij dit. Graag niet stoppen direct voor de inrit, maar graag door rijden naar de parkeerplaats. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *