Laatste nieuws

Feestweek wint

Na een weekje vrij en turbulente gebeurtenissen gaan we het weer proberen. Het aantal fitte spelers van de selectie is dit weekend mager, maar vanuit de vereniging krijgen we de steun die we hard nodig hebben. Er lopen zoveel goede spelers rond bij SvOuderkerk die wonderlijk passen in het niveau van zon2. Zwanenburg heeft maar 11 punten meer in de stand, ze doen het iets beter dan wij. Wij beginnen de wedstrijd slap en zij staan dan ook binnen 3 minuten op 1-0.In de 11de minuut krijgt Johan een botsing met een onhandige, onbesuisde lompe tegenspeler. Een paar minuten later kan Johan niet meer verder, wissel 1Gelukkig hebben we genoeg wissels, in de 20ste minuut volgt wissel twee na de 2-0, en weer moeten de mannen wennen aan de nieuwe samenstelling.

Toch gaan we iets beter voetballen en dat resulteert na een mooie aanval in de aansluitingstreffer. In de rust derde wissel gedaan. We worden niet sterker maar we krijgen wel meer grip op de wedstrijd. Even lijkt het er op dat SVO terug gaat komen in de wedstrijd maar dat moment is van korte duur. De 3-1 valt in de 7de minuut na rust, er volgen er nog een stuk of wat doelpunten. De vierde wissel brengt geen ommekeer. De feestweek heeft gewonnen.