Memorabilia uit de bestuursvergadering van 25 april 2022

Met de gemeente zijn we nog steeds in overleg over een plan de campagne “Werven vrijwilligers”. Daar komt gelukkig steeds meer schot in met hulp van “huisfotograaf” Minke Wiggerink. We hopen in de ALV van juni hier meer over te kunnen melden. De datum van de ALV wordt nog nader bekend gemaakt. Onderdeel van deze vergadering is in ieder geval vaststellen van de jaarlijkse begroting.

Recent hebben we voortijdig afscheid moeten nemen van onze hoofdtrainer Guido Licastro. Op dit moment worden gesprekken gevoerd met mogelijke opvolgers voor het komende seizoen. De TC is druk bezig om het plaatje voor komend seizoen, met een volwaardige selectie, rond te krijgen. Het beleidsplan welke loopt tot en met dit seizoen wordt nader beoordeeld op de punten, wat ging goed afgelopen jaren en wat kan beter, inspelend op de ontwikkelingen in het voetbal. Landelijk, maar zeker ook in onze regio zien we een trend van zondag naar zaterdagvoetbal. De KNVB start een campagne om meer te bewegen en begint bv met een competitie 7 tegen 7 voor voetballers tussen 18 en 35 jaar. Het jeugdbeleidsplan voor de komende jaren krijgt steeds meer vorm en zal ook tijdens de ALV nader uitgelegd worden. De jeugdcommissie heeft een geslaagde bijeenkomst gehad met de ouders van de Vosjes. Helaas komt het nog steeds voor dat ouders van jeugdteams op zaterdagochtend vergeten wanneer ze moeten staan in de keuken. De communicatie hierover wordt opgepakt zodat dit ook weer gesmeerd loopt.

Voor de agenda: 14 mei is de voetbalfiesta met de sterren van RTL, in de week van 16 mei start de Avondvierdaagse, let dan op dat het druk kan zijn rondom ons complex. Het Jan Persijntoernooi is op 26 mei en vergt ook de nodige inkoop door onze kantine commissie. In augustus organiseert de seniorencommissie het ING toernooi. Over een geschikte datum om de vele vrijwilligers te bedanken met een vrijmibo wordt nog overleg gevoerd.

En vergeet niet ons maandelijkse spreekuur, 30 mei om 19.30 in de bestuurskamer. Ideeën, vragen en suggesties zijn welkom. Wel graag van tevoren opgeven bij Sander via info@sandertoussaint.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.