Schrijf je nu in voor de Vriendinnendag (22 februari)

Op 22 februari wordt er weer een Vriendinnendag georganiseerd bij sv Ouderkerk. Hierbij zijn alle meiden tussen 7 en 18 jaar welkom om een training mee te maken van de speelsters van Jong Ajax Vrouwen én een training via de Goalmaster.

Je krijgt op deze dag een inkijkje in de trainingen en het voetbal, en wij leggen je ook meer uit over wat voetbal allemaal inhoudt. De trainers van de meidenteams zijn zelfs gediplomeerd; hoe mooi is dat?! Het voetbal is populair en dat willen we graag uitdragen in de hoop dat er meer teams bijkomen. Samen trainen, samen voetballen en nog beter worden. En wij helpen je daarbij.

Voor vragen is Marcel Wagenhuis (WhatsApp: 0641129929) bereikbaar. De komende weken volgt er meer informatie op de website. Houd de site dus in de gaten. Deze dag geldt ook voor de meiden van de basisscholen in Ouderkerk en Voortgezet Onderwijs in Amstelveen.

Aanmelden voor de Vriendinnendag kan door een inschrijfformulier in te vullen via deze link

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.