2 NOVEMBER WVHEDW O23 – SV OUDERKERK O23

Aanstaande dinsdag speelt s.v. Ouderkerk onder 23 hun tweede wedstrijd in de Unive Jong Senioren Competitie uit tegen WVHEDW. De aanvang is om half 9 (20.30 uur). Het team van de tegenstander werd enige tijd getraind door ex-SVO Hoofd Jeugd Opleidingen Bas van Bergen. Wie kent hem niet?

Verwachting is een tegenstander met een talentvol team van jonge technisch vaardige, snelle spelers met duidelijke voorkeur voor aanvallen. Dit laatste gegeven biedt natuurlijk mogelijkheden voor tegenstanders. En voor toeschouwers kans op doelpuntrijke spannende spectaculaire wedstrijden. Wat zullen de Ouderkerkse O23 beloften na de pot tegen sv Hillegom nu in petto hebben voor hun aanhang tegen wederom een tegenstander van formaat? Gaan zij zich nu wel belonen voor hun attractief spel over een hele wedstrijd? Aanstaande dinsdagavond kan iedereen die sv Ouderkerk en jeugdvoetbal op hoog niveau een warm hart toedraagt dit zelf op het complex van WVHEDW komen aanschouwen. Spelers en trainer Danny Wagenhuis rekenen op uw steun. U bent dinsdagavond 20.30 op WVHEDW toch ook van de partij?