VacaturesLaatste nieuws

Wie helpt de kantine openen?

Sv Ouderkerk zoekt een vrijwilliger die af en toe de kantine op zaterdag of zondag wil openen en de teams die keukendienst hebben op gang kunnen helpen. De lichten aan doen, het koffieapparaat starten en de kassa uitleggen. Vervolgens kunt u weer lekker naar huis, op zaterdag is het ongeveer van 8.15 tot 09.00 en op zondag van 10.30 tot 11.00.

U kent hem ongetwijfeld, dé plek voor een kopje koffie in de ochtend of een biertje in de middag. Onze kantine is essentieel onderdeel van Sv Ouderkerk. We kunnen niet zonder, maar we kunnen ook niet zonder hulp. We zijn op zoek naar iemand die Sv Ouderkerk hierbij wil ondersteunen, uiteraard leggen we alles wat nodig is uit van tevoren en kunnen we flexibel plannen waardoor vakanties of weekendjes weg echt wel worden opgelost. Wees gerust, u bent niet de enige. We zijn momenteel met drie personen maar hebben echt aanvulling nodig om het te blijven doen, vele handen maken tenslotte licht werk. 

Bent u of kent u iemand die hier meer informatie over wilt – meld je dan hieronder of bij kantinecommissie@svouderkerk.nl

Alvast bedankt, namens,

Eddy Baars, Johan Wassenberg & Ard Bosman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *