Goal Amstelbad brengt 1350,51 euro op

De inzamelingsactie voor het Amstelbad is een groot succes geweest. Ondanks de slechte weersvoorspellingen heeft Goal Amstelbad gewoon kunnen plaatsvinden en werden de verwachtingen meer dan overtroffen. Met het inschrijfgeld van de tachtig deelnemers en alle vrije donaties is er in totaal een bedrag van €1350,51 opgehaald!

De deelnemers werden verdeeld in verschillende teams waarmee in de ochtend en middag een aantal spellen werden gespeeld. Plus Vreeswijk en Café de Vrije Handel sponsorden bananen en flesjes water en het Amstelbad deelde waardebonnen uit. Daarmee kunnen alle deelnemers iets lekkers halen tijdens hun eerstvolgende zwembezoek.

Ik wil Teun, Sophia, Rodee, Mariëtte, Sophia, Teun, Joris, Joey, Remco, Wim, Guusje, Elyne, Mauro, Marco, Gerard en Mitchell bedanken voor hun inzet voor, tijdens en na het event.

Tenslotte wil ik iedereen die heeft meegedaan of op een andere manier heeft bijgedragen persoonlijk bedanken. Ik ben studente eventmanagement, en het is in deze tijd lastig om echt iets te kunnen organiseren. Dankzij jullie is dit voor mij mogelijk geworden. Ik ben nu een stapje dichter bij mijn afstuderen.

Maud Geurds

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.