Wedstrijdverslagen

De zaterdag 5 blijft met schaamrood op de kaken achter na teleurstellend duel

Afgelopen zaterdag leken werkelijk alle denkbare ingredienten voor een geweldige voetbalmiddag aanwezig: Een perfect onderhouden tweede veld (complimenten naar de onderhoudsploeg), een professionele scheidsrechter (bedankt Gerrit), een groot aantal fans, de nummer laatst op bezoek en een ware zomerse dag… Vul dat aan bij een goed geoliede Zaterdag 5, een bizar hoge trainingsopkomst en 5 fitte wissels.. wat kan er mis gaan zou je denken?

Nou, werkelijk waar alles ging mis op deze -op het oog zo mooie- zaterdag. Marthijn, Jelmer, Dion en Kevin kregen als wingbacks werkelijk waar geen bal voor het doel. Glenn, Jesper en Joost hebben vanuit het centrum meer ballen naar JOS dan naar Ouderkerk spelers gespeeld. Jacco en Nicky hebben vanuit het middenveld elke bal die in de buurt kwam verprutst. Mitchel had drie goeie ingooien maar had verder thuis kunnen blijven. Buitenspelers Boy en Mike zijn hun mannetjes welgeteld 0 keer voorbij gekomen. En Beuk en Youri hebben elke mogelijke kans die ondanks dit alles ontstond op bijzonder knullige wijze weten te verprutsen.. Maar het dieptepunt was toen nog niet eens bereikt. De ingevallen, en zelfbenoemde “Verlosser”, Gido viel na 30 minuten in en legde misschien wel de allerslechtste pot voetbal ooit gezien in de reserve 5e klasse op de mat.. Als Rick vervolgens het enige schot dat ook maar in de buurt van het doel komt doorlaat, en Nicky wonder boven wonder zijn koppie tegen een bal krijgt in de 16, dan wordt het dus 1-1..

1-1 tegen de nummer laatst onder het toeziend oog van de geblesseerden coryfeeën Ali, Michiel, Philip en Rogier.. wat een blamage. Hebben we daar vervolgens lang wakker van gelegen? Uiteraard niet.. de derde helft werd als vanouds weer overtuigend gewonnen op een zonovergoten terras bij deze fantastische club.

Volgende week weer een kans, uit bij WV-HEDW om 14.45.. dit wil je niet missen..!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *