Wedstrijdverslagen

We worden sterker

Elke week na de wedstrijd een verslagje lijkt makkelijk maar soms heb je weinig inspiratie, misschien omdat de wedstrijd niet heel spectaculair was ?Er is spanning vanaf het begin van de wedstrijd, veroorzaakt door dat we eigenlijk maar een fitte wissel op de bank hebben en iedereen dus heel moet blijven. De fitheid is nog niet al te groot aanwezig bij alle spelers en dan is het moeilijk het verschil te maken. Vandaag lukte dat helaas niet, maar voetballend was het wel veel beter dan andere voorgaande wedstrijden. Helaas hadden we vandaag niet de beschikking over meerdere aanvallende capaciteiten. Met een nieuw spelsysteem ging het redelijk goed. Geen 4-3-3 geen 4-4-2 we hebben maar een voorhoede speler en daar stemmen we ons spel op af. We hebben met veel goed voetbal veel balbezit gehad en hebben wel met een aantal aanvallen het de tegenstander behoorlijk moeilijk gemaakt. We hebben aan het eind van de tweede helft een doelpunt gemaakt, helaas stonden we toen met 2-0 achter. We weten waar we mee verder gaan, hopelijk hebben we meer vertrouwen na deze nipte verlies partij. Komende zondag spelen we tegen een gelijkwaardige tegenstander, dat potje moeten we wel winnen om omhoog te kruipen op de ranglijst.

EdB 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *