Wedstrijdverslagen

Als de drank is in de man….

Mijn vader zei altijd : bij nacht de man, bij dag de man. Nou heb ik een paar mannen in het veld zien staan maar ik zag tijdens de wedstrijd ook een aantal spelers die hadden de lederhose nog aan. En dat is dan moeilijk voetballen, kan een keer gebeuren. Maar dan ga je de wedstrijd natuurlijk niet winnen. Jammer dat de mannen die een verleden hebben bij de tegenstander niet de kans hebben gehad om dit potje te winnen. Eigenlijk had SVO weinig in te brengen, het hele elftal haalde niet het niveau van vorige week. Veel spelers waren waarschijnlijk al aan de derde helft begonnen. Vreemd is dan weer wel dat het 0-0 is gebleven na de eerste helft. Twee spelers hebben we noodgedwongen moeten wisselen dus gaan we er nog twee wisselen in de rust zodat alle wissels in het veld kunnen komen.

In de tweede helft wordt er in de 9de minuut een doelpunt afgekeurd van de tegenstander. Maar dan valt er dan toch in de 23ste minuut de 1-0En dan gaan de koppies hangen en staan we binnen een kwartiertje met 3-0 achter, maar dat gebeurt ons wel vaker. Gelukkig maken we zelf ook nog een doelpunt, hele mooie goal Jayden. Volgende week weer nieuwe kansen.