sv Ouderkerk en de onderhoudsploeg

Advertentie

Een troosteloos complex zou een ieder denken, als je ziet dat er alleen nog maar door de jeugd getraind wordt en in het weekend onderling door hen een wedstrijdje wordt gespeeld. Toch moet zo’n complex onderhouden worden en daar zorgt elke maandag en vrijdag (met inachtneming van de maatregelen) de onderhoudsploeg voor.

Ook nu het gebouw langere tijd leeg staat is het zaak om het goed te onderhouden. Elke maandag en vrijdag zijn er vrijwilligers aanwezig die de gangen en toiletten nalopen en reinigen, daar wordt met trainen toch gebruik van gemaakt. Tevens wordt iedere vrijdag ook de kunstgrasvelden geborsteld. Mochten de scholen weer gaan starten komt de BSO ook weer gebruik maken van het complex.

ledverlichting

Het plafond boven de bar krijgt nieuwe LED verlichting, aangeboden door Marten Hilbrands, waarbij Maarten Floor de complete elektrische installatie opnieuw heeft aangebracht. Heren, bedankt voor jullie inzet!

Partytent

In oktober heeft de vereniging een grote partytent aangeschaft, omdat de kantine en kleedkamers gesloten moesten blijven, zodat een oplossing was gevonden voor de jassen, tassen en schoenen. Helaas heeft de tent de zware storm van 28 december jl. niet overleeft en zijn er zoveel onderdelen verbogen of stuk dat vervangen duurder is dan een nieuwe tent. Het bestuur beraadt zich wat verder te doen.

Via Yard Sale (soort Marktplaats) heeft de vereniging 5 picknicktafels op de kop weten te tikken, voor in de partytent, na een schilderbeurt staan zij klaar om in gebruik te worden genomen. Hopelijk hebben we de komende zomer veel plezier aan deze tafels als we ze gaan gebruiken voor op het terras.

Voegwerk

Verder wordt het voegwerk onderhanden genomen, bomen gesnoeid, maaimachines gereviseerd, straatwerk opgehoogd en de drainage onderhanden genomen.

Verkiezingen

Een groot aantal inwoners van Ouderkerk zullen 17 maart 2021 ons complex met een bezoek vereren, want dan fungeert de kantine als stemlokaal. Ook hiervoor moeten de nodige aanpassingen nog worden uitgevoerd.

Dit zijn enkele werkzaamheden welke de onderhoudsploeg in deze onwerkelijke periode aanpakt, zodat als er straks weer volop gesport kan worden bij de club, iedere bezoeker nog steeds een complex aantreft waar menigeen trots op kan zijn.

Herman van Luijn

dav

Een gedachte over “sv Ouderkerk en de onderhoudsploeg

  • 19 januari 2021 om 14:56
    Permalink

    Zijn mooi geworden Herman de picknicktafels.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *