JeugdLaatste nieuws

Vosjesweekend groot succes

Na een aantal jaren van afwezigheid was het 17 juni weer tijd voor het traditionele Vosjesweekend. Met een grote groep Vosjes werd het weekend afgetrapt met het toernooi. De hitte mocht de pret niet drukken, want er werd fanatiek gevoetbald. Na het toernooi konden de kids los gaan op het springkussen of zich vermaken in de diverse opblaasbadjes. Toen iedereen weer een beetje afgekoeld was, was het tijd voor de penaltybokaal, waar fanatiek aan deelgenomen werd. Moe maar voldaan ging men richting avondmaal, patat met frikandellen. Om vervolgens te genieten van een heuze DJ! Een deel van de groep bleef gezellig slapen en wist het nog laat te maken. De volgende ochtend vroeg op voor het ontbijt en daarna, volledig gesloopt, naar huis!

Vanuit SV Ouderkerk willen we een aantal bedankjes uit laten gaan. Ten eerste de mensen die het een heel seizoen lang mogelijk hebben gemaakt voor de Vosjes om te voetballen. Op woensdag Martin, Ludo, Gerard en alle trainers. Op zaterdag Gerard v/d Vall, Wlad, Bas en de rest van de begeleiding. Zonder deze vrijwilligers is het onmogelijk om elke week zoiets neer te zetten voor een groep van meer dan 50 kids! Ook onze dank naar de sponsoren van het weekend: van Barneveld Culinair, Randstad Partyverhuur, DJ OneTwo47 en de Jumbo.

Namens het bestuur,

Jeroen Wirz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *