Laatste nieuws

Senioren mogen weer ballen (trainen)

Doordat de regering heeft aangegeven dat ook boven de leeftijd van 27 jaar men weer mag sporten is voetbaltraining weer een stukje verder mogelijk. Ik begrijp dat binnen de diverse teams de leeftijden door elkaar heen lopen en jullie graag samen wat willen doen. Echter houd je aan de richtlijnen (overheid/RIVM) m.b.t. het trainen. Tot en met 26 jaar samen en vanaf 27 jaar en ouder in groepjes van maximaal 4 personen. Zorg er ook voor dat je in de groepjes van max 4 genoeg ruimte onderling van elkaar houdt. Dit voorkomt discussie over de groepsgrootte.

Het zou toch zonde zijn als het beetje wat we mogen, door niet naleven weer teniet wordt gedaan. We hebben het zelf in de hand!

Doordat er door de week weinig ruimte is op de verlichte velden (Avondklok en wintertijd) ga alleen trainen na een akkoord vanuit de SC. Je kunt je trainingswens aangeven bij de wedstrijdsecretaris. We zullen dan kijken wat de mogelijkheden zijn. Daarbij kan je natuurlijk ook op de zaterdag en zondag overdag (na overleg) gaan trainen.

Veel voetbal plezier.

Danny de Wit

Voorzitter Senioren Commissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *