JeugdLaatste nieuws

Ouderkerk JO12-1 kampioen

Afgelopen woensdagavond is Ouderkerk JO12-1 in een zeer spannende wedstrijd kampioen van de 4e fase geworden. Er waren zelfs 3 ploegen in de race om kampioen te worden. Swift (dat team was al uitgespeeld) had 15 punten. AMVJ: 13 punten, en JO12-1 met 12 punten (met een beter doelsaldo).   

De wedstrijd is dus gewonnen door JO12-1 met 6-5, maar wel een bizar en spannend doelpuntenverloop. Omdat AMVJ voorstond met 2-1, 3-2 en 5-4 was dus AMVJ officieus kampioen! Maar door de gelijke tussenstanden (1-1, 2-2, 3-3, 4-4, 5-5) was zelfs Swift officieus kampioen. 

Trainer Mats Swart vroeg 15 minuten voor het einde van de wedstrijd (op het moment dat JO12-1 met 5-4 achterstond): “Wat willen jullie? Alles of niets”.  Unaniem oordeel: we gaan ervoor, volle kracht vooruit!

Trainer, leiders, ouders, verzorgers, etc, zijn trots op de jongens én dame van JO12-1. GEFELICITEERD. Aanstaande zondag wordt JO12-1 om 13.15 uur gehuldigd en krijgen de medailles uitgereikt door de spelers van Ouderkerk-1. Dank hiervoor dat trainer/spelers van Ouderkerk-1 hiervoor tijd willen vrijmaken, voor DE belangrijke promotiewedstrijd.

Dus ook een goede reden om zondag naar sv Ouderkerk te komen, voor zowel de huldiging als de wedstrijd van Ouderkerk-1. 

Een gedachte over “Ouderkerk JO12-1 kampioen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *