Laatste nieuws

Samenvatting ALV 19 december 2022

Naast de gebruikelijke opening stond het nieuwe beleidsplan op de agenda. Cees de Wit nam ons mee met de visie, missie en kernwaarden van het beleidsplan voetbal 2023- 2026. Het plan is door alle aanwezigen akkoord bevonden en staat inmiddels op de site (Onder Clubinformatie en Beleidsplan). De komende tijd zullen de diverse commissies de details invullen en uitwerken.

Bij de senioren zijn er zorgen over het terugtrekken van teams op zondag vanwege te weinig spelers en hoe we hier verandering in kunnen aanbrengen. De oplossing is niet direct voorhanden. Bij de jeugd goede ontwikkelingen met de onderbouw en bovenbouw bezetting. Opleiding binnen de Club loopt weer als vanouds. Binding met svO is hierbij belangrijk. Ook zijn er weer initiatieven vanuit de ouders voor het Oliebollentoernooi, de jeugdkampen en Vosjesweekend.

Het financiële jaar 2021 – 2022 is toegelicht door Kees Bosman inzake de winst- en verliesrekening en de balans. We kunnen wel melden dat iedereen een pluim verdiend aangezien we er goed voorstaan en een prima resultaat hebben van een plus van 51K welke toegevoegd gaat worden aan de algemene reserves. Toekomstig groot onderhoud is hiermee veilig gesteld. Na de moeilijke Coronajaren draaien we weer bijna als voorheen.

De onderhoudsploeg heeft weer veel werk verricht. Een paar zaken: de robotmaaier die vervangen gaat worden door een groter exemplaar, de terrastafels (dank Cv100), de led verlichting, kantplanken rondom de kunstgrasvelden om het rubber tegen te houden, douchevloeren voorzien van nieuwe coating, op termijn van het gas af en hybride, onderzoeken of de omheining bij veld 4 en veld 1 anders kan voor het publiek. Het bestuur bedankt iedere commissie voor al hun vrijwillige werkzaamheden, zonder die inzet geen vereniging.

Project transitie zondag selectie naar de zaterdag

Tijdens de Buitengewone Algemene Ledenvergadering op 13 september 2022 is er besloten dat de zondag selectie horizontaal overstapt naar de zaterdag. Het bestuur realiseert zich dat deze overgang ook gevolgen heeft voor andere teams, commissies en heeft voorgesteld een werkgroep in te richten. 

Het bestuur heeft voormalig Jeugdvoorzitter Frank Onink gevraagd dit traject te begeleiden. Frank zal, met hulp van alle betrokkenen, de komende maanden in kaart brengen wat er geregeld moet worden zodat de overgang van Zondag naar Zaterdag voor alle belanghebbenden, spelers en commissies, aanvaardbaar is en vervolgens omarmd wordt. Frank zal de komende tijd leden benaderen voor hun input.

Cees de Wit (zou officieel aftreden als voorzitter) stelt voor om de termijn toch te verlengen met de gebruikelijke drie jaar echter met een limiet van maximaal 6 maanden. Dit geeft ons allemaal de tijd om een nieuwe voorzitter te zoeken en in te werken. Lukt dit, dan zal Cees zijn positie weer beschikbaar stellen bij de ALV in juni 2023 en het stokje overdragen aan de nieuwe voorzitter. De vergadering gaat unaniem akkoord met deze (tussen) oplossing.

Mochten er vragen zijn over het bovenstaande kun je dit doen via info@sandertoussaint.nl

Namens het bestuur Sander Toussaint, secretaris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *