Laatste nieuws

Belangrijk nieuws: kantine-reglement

Beste (ouders/verzorgers van) leden en vrijwilligers, 

Het voetbalseizoen nadert alweer bijna de winterstop: tijd om de balans voor de eerste maanden op te maken. 

Door de overgang van de zondag-selectie naar de zaterdag, hebben we allen met een verschuiving te maken gehad. Niet alleen van de veld- en kleedkamer-indeling, maar ook het gebruik van onze mooie kantine. Elk weekend zijn wij dankbaar dat onze bar-medewerkers, onder leiding van de kantinecommissie, met enthousiasme alle gasten voorzien van een consumptie. Maar ook u als vrijwilliger zijn wij dankbaar voor uw hulp bij het invullen van de ‘kantinediensten’.  Uw flexibiliteit wordt gewaardeerd.

Om de kantine zo goed mogelijk te beheren, heeft het bestuur, in overleg met onze Kantinecommissie, het ‘Bestuursreglement Alcohol in Sportkantines’ en het ‘Huis- en Gedragsreglement’ voor sv Ouderkerk opgesteld. Hierbij delen wij met u deze reglementen.

Voor ieders veiligheid graag uw aandacht voor de leeftijds-eis: een bar/kantine-medewerker is tenminste 16 jaar oud. Jeugdigen jonger dan 16 jaar mogen zich, op basis van www.khn.nl, niet achter de bar/balie bevinden. Ter behoud van onze vergunning, het vriendelijke verzoek aan ons allen om hierop toe te zien. 

Een kantinedienst door uw zoon of dochter laten uitvoeren (mits 16 jaar en onder toeziend oog van een volwassene) is toegestaan. Wij hopen hiermee ook de jeugdige leden te enthousiasmeren voor het vrijwilligerswerk binnen onze club.

Daarnaast is deze zomer een nieuwe cappuccino-machine aangeschaft: kom gerust proeven!

Op korte termijn worden een chocomel-apparaat en (nieuwe) tosti-apparaat geplaatst in de keuken. Een chocomel met slagroom en een krokante tosti met gesmolten kaas: “leuker kunnen wij het niet maken, wél makkelijker” is dan hopelijk een geschikte slogan voor de kantinediensten.

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur

Lader Bezig met laden…
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Download [199.93 KB]

Lader Bezig met laden…
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Download [87.63 KB]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *