QR Check 12 en 13 februari (corona update)

Ook dit weekend dienen we weer een QR Check te doen bij de ingang. Vorig weekend was prima verlopen, mensen zijn bereidwillig en begrijpen waarom. Ook komend weekend hebben we via hulp van Ron Ploeger een ploeg bij elkaar weten te krijgen voor de zaterdag en zondag. Van 9 uur tot 14 uur draaien met name de ouders van jeugd en vanaf 14 uur neemt de bardienst en/ of senioren het over. We noemen nu geen namen omdat we afgesproken hebben dat men ook onderling kan ruilen. Maar je mag ze natuurlijk wel bedanken!

Spelregels QR Check sv Ouderkerk

Je kunt ons gebouw alleen binnen via de voorzijde. Daar zal een vrijwilliger/ ouder/ leider zitten die de QR check gaat doen. Uitgangspunt is dat iemand of zijn QR code laat zien, of de papieren versie.

Kan men dit niet laten zien of krijg je een rood kruis, dan helaas geen toegang tot het gebouw.

Zonder QR code geen toegang, maar men mag wel buiten blijven met inachtneming van 1,5 meter afstand. De ontvangstruimte/ receptieruimte zal van buiten op slot zijn. Ballen, vlaggen en thee/ limonade kan men via de binnen ingang ontvangen. De receptieruimte dient van buiten op slot te zijn! De kleedkamerdeuren naar buiten doen we niet op slot om de voor de hand liggende reden.

Iedereen vanaf 18 jaar draagt een MONDKAPJE in de binnen faciliteiten zoals de kleedkamers en toiletten. Er geldt geen maximale groepsgrootte. Binnen in de kantine geldt zitten en mag het mondkapje af. Na de QR Check krijg je een stempel zodat je niet telkens gecontroleerd hoeft te worden.

Gelukkig is publiek is WEER toegestaan.

De gemeente Ouder Amstel stelt veiligheid en eigen verantwoordelijkheid voorop en volgt hierbij de Corona regelgeving.

Belangrijk: Op de tafel bij de ingang ligt ook een intekenlijst voor de komende weekenden. Maar misschien verandert alles wel na de persconferentie van volgende week.

Graag verzoeken wij onze leden en ouders om medewerking te verlenen zodat alles in een goede sfeer en orde verloopt. Bij voorbaat dank!

Bestuur sv Ouderkerk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.