reminder: Kleding en overige spullen inleveren

Op zaterdag 26 juni en 3 juli 2021 tussen 11:00 en 13:00 kunnen alle leiders, trainers en/of aanvoerders van de senioren, junioren, dames en zaalvoetbal hun spullen inleveren in de kantine. We denken hierbij aan: kledingtassen, trainingspakken, intrapballen en eventueel sleutels. Wanneer teams sweaters, trainingspakken of jassen hebben gekregen ook deze inleveren bij de kledingcommissie. Probeer dit ook op één van deze dagen te doen zodat wij weer alles in orde kunnen maken voor het nieuwe seizoen.

Ook is er veel kleding op de club blijven liggen. Dus mis je een tas, voetbalschoenen, sweater, trainingsjack, broek of iets anders. Dan kun je dit ook vanaf morgen komen ophalen!

Voor eventuele vragen kunt u mailen naar kledingcommissie@svouderkerk.com

Het bestuur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.