Laatste nieuws

Avondvierdaagse dinsdag 21 mei t/m vrijdag 24 mei 2024

Voor de basisschoolleerlingen wordt in mei 2024 in Ouderkerk de Avondvierdaagse georganiseerd. De Avondvierdaagse is van dinsdag 21 mei tot en met vrijdag 24 mei 2024. Evenals voorgaande jaren starten de wandelaars vanaf het NEA-handbalterrein.

Denk er aan dat het deze avonden erg druk kan zijn rondom sv Ouderkerk tussen 17.30 en 21.00 uur en met name op de slot-avond (vrijdag 24 mei).
Kom zoveel mogelijk op de fiets/scooter of lopend naar de voetbaltrainingen. De verkeers-regelaars doen hun uiterste best om alles in goede banen te leiden, voor de veiligheid van de (jeugdige) wandelaars, de voorbijgangers én voor onze bezoekers. Ieders medewerking & begrip wordt zeer op prijs gesteld.

Het bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *