zondag 1

Morgen op zondag 2 februari speelt de selectie van SV Ouderkerk haar eerste thuiswedstrijd van 2020 tegen Vreeswijk. Deze wedstrijd begint om 14:00. Iedereen is uitgenodigd om SV Ouderkerk tijdens deze wedstrijd te komen aanmoedigen en te supporten!

De eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2019/2020 speelde Ouderkerk ook tegen Vreeswijk. Toen verloor Ouderkerk, met een uitslag van 6-5, met slechts een doelpunt verschil. Ouderkerk staat nu op de zevende plaats, Vreeswijk op de elfde plaats. Morgen is het dus tijd voor revanche, en daar kan de selectie niet genoeg support bij gebruiken. Dus kom op 2 februari vooral langs om de SV Ouderkerk selectie aan te moedigen! Na afloop van de wedstrijd is er uiteraard ook een gezellige derde helft.