Laatste nieuws

Martin van Leuven nieuwe trainer zaterdagselectie

Martin van Leuven treedt toe als de nieuwe trainer van onze zaterdagselectie! In februari kondigden we aan dat Hans Verhoogt aan het einde van het seizoen afscheid neemt als trainer van de zaterdagselectie, om te genieten van welverdiende vrije tijd. We zijn verheugd om te kunnen melden dat we een nieuwe trainer hebben gevonden. Met ingang van het nieuwe seizoen zal Martin van Leuven de taken van Hans overnemen. Martin brengt een schat aan ervaring met zich mee, vooral opgedaan in de regio Noord-Holland. Hij heeft zelf op hoog niveau gespeeld, onder andere bij Edo en de Ajax Amateurs.

We wensen Martin veel succes en plezier bij onze fantastische club.

Namens de Technische Commissie, Johan Wassenberg, Nicky Bartens en Bob van Unen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *