Laatste nieuws

Koningsspelen 2024 – sv Ouderkerk bedankt!


Op donderdag 25 april genoten de leerlingen van de Jan Hekmanschool van een geweldige dag vol Koningsspelen. De groepen 4 tot en met 8 toonden hun sportieve talenten bij Sv Ouderkerk. In totaal hebben zo’n 320 leerlingen de hele dag door enthousiast gesport. Dit alles werd mogelijk gemaakt door de vriendelijke medewerking van Sv Ouderkerk, die ons hun velden ter beschikking stelden en ons hielpen schuilen voor de regen. Hartelijk dank daarvoor!

De velden van Sv Ouderkerk waren in uitstekende staat, en we zijn dankbaar voor de samenwerking van Coherente, onze medeorganisator van de Koningsspelen.

Namens de Jan Hekmanschool

Luke Saan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *