Laatste nieuws

Avondvierdaagse maandag 22 mei t/m donderdag 25 mei 2023

Voor de basisschool-leerlingen wordt volgende week in Ouderkerk de Avondvierdaagse georganiseerd. De Avondvierdaagse is van maandag 22 mei tot en met donderdag 25 mei 2023. Evenals voorgaande jaren starten de wandelaars vanaf het NEA-handbalterrein.

Denk er aan dat het deze avonden erg druk kan zijn rondom sv Ouderkerk tussen 17.30 en 21.00 uur en met name op de slot-avond (donderdag 25 mei).
Kom zoveel mogelijk op de fiets of lopend naar de voetbal-trainingen. De verkeers-regelaars doen hun uiterste best om alles in goede banen te leiden, voor de veiligheid van de (jeugdige) wandelaars, de voorbijgangers én voor onze bezoekers. Ieders medewerking & begrip wordt zeer op prijs gesteld.

Het bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *