Wedstrijdverslagen

SV OUDERKERK JO19-1 ZATERDAG BEKERT DOOR

Zonder vandaag in actie te hoeven komen heeft s.v. Ouderkerk de 1e fase van het Zwaluwen Beker jeugdtoernooi als poulewinnaar afgesloten door 3-2 verlies van directe concurrent RKAVIC in Haarlem tegen Onze Gazellen. Bekerwedstrijden worden door menigeen tegenwoordig als oefenwedstrijdjes beschouwd maar het is natuurlijk gewoon een echte competitie waar een prijs te winnen valt! S.V. Ouderkerk JO19-1 heeft als team goed gepresteerd door prima spel met winstpartijen tegen Onze Gazellen, RKAVIC en Amstelveen Heemraad. Het misstapje uit in Heemstede tegen HBC is met de poulewinst snel vergeten. Boys en trainer Mitchel en leider Niels gefeliciteerd. Op naar nog meer sportief resultaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *