JeugdLaatste nieuws

Van sv Ouderkerk naar VRO20 Oranje

Gisteren, 22-08-2022, heel vroeg in de ochtend voor Nederland, heeft VRO20 Oranje afgerekend op het WK in Costa Rica met Nigeria. Van kwartfinale nu naar de halve finale. Waarom dit belangrijk nieuws is? Niet alleen voor Nederland, dat wij dus goede opvolgers hebben voor de Oranjeleeuwinnen. Juist ook voor sv Ouderkerk, omdat Ziva Henry in de jeugd heeft gespeeld bij sv Ouderkerk tot en met de JO13. En zij speelt nu als snelle spits bij Oranje VRO20.

In de wedstrijd tegen Nigeria scoorde Ziva de 2-0, waardoor Nederland dus door is naar de halve finale, waar het nu Spanje tegenkomt. De wedstrijden zijn te volgen op de NOS website: http://www.nos.nl. De halve finale tegen Spanje is donderdagnacht 25 augustus op vrijdagnacht 26 augustus, om 00:30 uur.

Hieronder twee links met de laatste nieuwsberichten van de wedstrijd tegen Nigeria: https://www.onsoranje.nl/nieuws/jeugd-vrouwen-onder-20/80358/oranje-rekent-af-met-nigeria-en-staat-halve-finale-wk-onder-20. En ook op: https://nos.nl/artikel/2441621-oranje-onder-20-jaar-stoomt-op-wk-voetbal-door-naar-laatste-vier.

Bij sv Ouderkerk heeft Ziva de kans gehad om haar ervaringen op te bouwen en uit te bereiden. Zij is toen naar een andere club gegaan die op een hogere klasse speelde en heeft zich zo op eigen kracht opgewerkt nu naar VRO20 Oranje. Dat heeft ze top gedaan en niets anders dan bewondering en respect.

Vanuit de JC van sv Ouderkerk willen wij haar dan ook graag het alle beste wensen, heel veel succes in de wedstrijden die nog komen gaan en ook wij gaan voor een finale plek voor haar en haar team! Juichen jullie ook mee?

Met vriendelijke voetbalgroetjes,
Sascha van der Laak
Jeugdcommissie sv Ouderkerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *