JeugdLaatste nieuws

Start seizoen 2022-2023 bespreken: MO17-1

DONDERDAG 1 SEPTEMBER 2022, 20:15 UUR (KANTINE)

Alle ouders en speelster van de MO17-1 zijn door Ron Ploeger uitgenodigd om op donderdag 1 september 2022, vanaf 20:15 uur de kick-off te bespreken van het nieuwe seizoen. Op deze avond wordt de indeling besproken, de trainer en wordt ook gevraagd aan de ouders wie de leider(s) kan en wil worden voor dit leuke team. Ook wordt gekeken naar de verdere indeling, aangezien het team nu te groot is en wij samen willen kijken naar de beste opties, kansen en mogelijkheden om het iedereen naar hun zin te maken en ervoor te zorgen dat iedereen lekker tegen een bal kan trappen.

Deze avond vindt plaats in de kantine van sv Ouderkerk.

Met vriendelijke voetbalgroeten,
Jeugdcommissie sv Ouderkerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *