JeugdLaatste nieuws

Trainingsschema seizoen 2022-2023

Na de puzzel voor de teamindeling, hebben wij ook de puzzel voor het trainingsschema zo goed en zo kwaad als het kon opgesteld.
Voor het schema geldt het volgende: deze is onder voorbehoud!

Waarom onder voorbehoud?
We hebben voor de verschillende Onderbouwteams spelers gevonden uit de Bovenbouw, die deze Onderbouwteams graag willen trainen. We hebben zo veel mogelijk geprobeerd om hun eigen trainingen op dezelfde dag te plannen met de trainingen die zij dan geven op de Onderbouw. Dit kan nog veranderen, aangezien we nog niet bekend zijn met de verschillende schoolschema’s van deze trainers, die vanaf de week van 29 augustus 2022 bekend zijn.

Sommige teams hebben zelfs 2 trainers, zodat zij kunnen rouleren en als er 1 niet kan, kan meestal wel de ander. Ook dit gezien de opleiding of school waar zij op dat moment zitten.

Het trainingsschema 2022-2023:

Start seizoen:

Het seizoen start volgens de KNVB website in het weekend van 24 en 25 september 2022. In het weekend van 4 en 5 september 2022 starten de bekerwedstrijden.
De trainingen starten direct na de vakantie, op maandag 29 augustus 2022. Op deze manier hebben we ruim 3 weken de tijd om als team elkaar te leren kennen en om het spel zo te trainen dat we goed voorbereid het nieuwe seizoen starten.

Vragen?

Heb je vragen over het trainingsschema, willen wij je vragen om deze vragen te mailen aan: indelingsvo@gmail.com
Graag geen andere email adressen gebruiken. Via dit emailadres kunnen wij je dan verder helpen.

Tot na de zomer!

De Jeugdcommissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *