Teamindeling Jeugd seizoen 2022-2023

Zoals eerder beloofd presenteert de JC graag aan jullie allemaal de nieuwe indeling voor het voetbal seizoen 2022-2023:

Teamindeling Jeugd Onderbouw 2022-2023 (t/m O12):

Teamindeling Jeugd Bovenbouw 2022-2023 (O13-O23):

Wij willen extra benadrukken dat ná de winterstop vooral de jongere teams mogelijk gaan veranderen door aanmeldingen. Het gevolg kan zijn dat er dan teams extra spelers krijgen en hierdoor te groot worden. In dat geval worden in die jaargang spelers doorgeschoven en een extra team gecreëerd.

Volgende stappen: 
Nu de teamindelingen bekend zijn gemaakt benaderen de Leeftijd Coördinatoren de ouders die zich – al dan niet – hebben opgegeven, met de vraag om leider te worden. De leiders starten hierna de teams op en het nieuwe seizoen in “begeleiden”. Trainers (die nog niet bekend zijn), leiders, startdatum van het (trainings)seizoen, trainingsdagen en trainingstijden worden z.s.m. bekendgemaakt. 

Mocht je n.a.v. dit bericht of de indeling nog vragen hebben, dan kunt u mailen naar indelingsvo@gmail.com. Graag willen wij je er op attent maken dat er mogelijk niet direct een reactie komt, gezien de vakantieperiode. Wij doen ons best om alle vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Vanuit de JC wensen wij jullie allemaal een heerlijke en sportieve zomer toe!

De Jeugdcommissie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.