Laatste nieuws

Persijntoernooi 2024

sv Ouderkerk organiseert het Persijntoernooi op Hemelvaartsdag 9 mei 2024. De aanvang van het toernooi is om 11.00 uur en duurt tot 18.00. Vanaf 10.00 is het complex open. We gaan onafgebroken door tot uiterlijk 22.00. Willen jullie weer meedoen? Schrijf je dan in vóór 6 mei; doe het snel want vol is vol. Het maximale aantal teams dat mee kan doen, is 32. Het inschrijfgeld bedraagt 70,00 euro per team, contant te voldoen op de dag zelf.

De jaarlijks terugkerende spelregels: Vanuit de besturen is te kennen gegeven dat geen drugs, sterke dranken e.d. mogen worden getolereerd op straffe van directe uitsluiting van het gehele team. Wij moeten ons daar blijvend aan houden. Doe ons weer een groot plezier en houd je aan deze regel. Wij moeten eerlijk toegeven dat vorig seizoen ieder team zich (voor zover wij hebben kunnen constateren) aan deze regels heeft gehouden. Dit zorgde ervoor dat wij, als organisatoren, ook konden genieten van deze dag. Wij willen jullie bij deze dan ook allemaal hartelijk bedanken voor deze sportiviteit.

Per 1 januari 2014 is het wettelijk niet meer toegestaan om alcohol te verkopen aan personen onder de 18 jaar. Ook sv Ouderkerk dient zich hieraan te houden. Om ervoor te zorgen dat personen onder de 18 jaar geen alcohol kunnen bestellen, dient iedereen een geldig legitimatiebewijs (paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs) te kunnen overleggen wanneer er alcohol wordt besteld.

Hier volgen nog even de spelregels voor de deelnemende teams.
1.    Er wordt op kleine veldjes gespeeld met kleine doeltjes.
2.    Minimum leeftijd 16 jaar.
3.    Er mag beslist niet op voetbalschoenen worden gespeeld.
4.    Slidings zijn verboden.
5.    De teams bestaan uit zes personen waarvan minimaal twee dames.
6.    Er mag doorlopend worden gewisseld, maar regel 5 blijft van toepassing.
7.    Er mag niet in de cirkel worden verdedigd op straffe van een penalty.
Deze wordt vanaf de middenstip genomen.
8.    De teams zijn verplicht om voor een scheidsrechter te zorgen bij andere
wedstrijden.
9.    Een penalty wordt gegeven vanaf de middenstip.
10.    De scheidsrechter is altijd de baas.
11.    Houd het vooral sportief.
12.    De regels van de club blijven altijd van toepassing, o.a. geen sterke
drank, geen soft- of harddrugs en de minimum leeftijd.

Aanmelden kan door een mail met de naam van je captain en team te sturen naar Michael Sandifort (michael@sandifort.nl).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *