JeugdLaatste nieuws

Pupil van de week: nog een paar plekjes vrij

Herhaalde oproep: Wie het eerst komt, het eerst maalt

Ben je jonger dan 12 jaar en wil je graag een keertje kennis maken met sv Ouderkerk-1

De Pupil van de week wordt tijdens de thuiswedstrijden van Sv Ouderkerk uitgenodigd en wordt dan flink in de watten gelegd. Ten eerste komt jouw foto en naam de gehele dag diverse keren langs op het nieuwe digitale scorebord. Na ontvangst is er tijd voor een hapje en een drankje. Vóór de wedstrijd wordt er nog een bezoekje gebracht aan de scheidsrechter. Daarna mag de Pupil (met de wedstrijdbal in de hand) samen met de scheidsrechter het veld op met beide elftallen achter hen aan. Hij/Zij mag de tos uitvoeren met daarna hét hoogtepunt van de dag. Dan zal de Pupil een poging wagen om al slalommend door de spelers van de tegenpartij proberen een goal te maken. Deze telt helaas niet mee voor de wedstrijd, maar het is wel een heerlijk gevoel als de bal in het netje beland. Vervolgens mag de Pupil samen met de reservespelers plaats nemen op de bank. In de rust en na de wedstrijd is er dan weer gelegenheid voor iets lekkers.  

Kortom een onvergetelijke dag en wie weet geeft dit jou zo’n motivatie om later ook te spelen in sv Ouderkerk-1. Geef je op per e-mail aan Tonvtschip@hotmail.com, en Ton neemt contact met jou.


Sv Ouderkerk wenst alle komende Pupillen veel plezier.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *