Laatste nieuws

Onderbouw seizoen 2023/2024

Beste spelers, trainers, leiders en ouders!

Maandag 4 September mogen we weer!

De vakantie zit er bijna op en de start van het nieuwe seizoen staat alweer bijna voor de deur. Hieronder melden wij wat belangrijke data als agenda wat alleen betrekking heeft tot de onderbouw bij SV Ouderkerk (JO8 tot en met JO12).

Agenda Onderbouw SVO Seizoen ‘23/24’

Woensdag 30 Augustus:

Aftrap bijeenkomst Trainers,

Hierin komen wij met allen die al terug zijn van vakantie uit onze groep van 24 trainers bij elkaar om het nieuwe seizoen door te spreken en te zorgen dat iedereen met alle benodigdheden en juiste informatie fris kan beginnen aan hopelijk weer een fantastisch voetbaljaar!

Maandag 4 September:

Eerste training Seizoen 2023/2024,

Op deze maandag starten we dan eindelijk en gaan we er weer voor met z’n allen! Zorg dat iedereen zo goed als mogelijk is voorbereid. Denk aan in welk team je zit, wie je trainer is en het belangrijkste dat je weet op welke dag je aankomend jaar traint!

Woensdag 6 September:

Ouder/Leider avond Onderbouw

Op woensdag 6 September nodigen wij alle ouders en leiders uit voor de informatieavond voor het aankomende seizoen. Hierin bespreken wij hoe wij de spelers gaan opleiden, met de trainers werken, de speelwijze en alle andere zaken die belangrijk zijn voor het nieuwe voetbaljaar. Wij hopen op een grote opkomst om eventuele vragen/opmerkingen/suggesties aan de voorkant van het jaar voor te zijn! De Informatieavond zal starten om 19:00 tot +/- 20:00. Na afloop van de informatieavond is direct het afhalen van de kledingtassen en de intrap ballen voor alle teams van de onderbouw mogelijk! Hopelijk zien we veel van u!

Zaterdag 9 September:

Eerste speelweekend Seizoen 2023/2024

Op Zaterdag 9 September vinden voor veel teams de eerste wedstrijden klaar. Voorgaand aan dit weekend zijn we al gestart met trainen en hebben spelers en trainers al kennis gemaakt met elkaar. Eindelijk mogen we deze datum dus weer competitief het spelletje spelen!

Wij kijken uit om iedereen weer te zien schitteren op het veld en gaan er met z’n alle voor zorgen dat het weer een mooi seizoen wordt!

Tot volgende week!

Mauro Turkenburg

Technisch Jeugd Coördinator Onderbouw

Gerard Sieverding

Praktijkbegeleider Onderbouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *