Kantine dit weekend beperkt open

We zijn allemaal blij dat we weer meer mogen. Dat vergt op de hele korte termijn na de persconferentie van dinsdag overleg met een groot aantal mensen, instanties en uiteraard onze vrijwilligers.

Wat gaan we doen?

Zaterdagochtend is de kantine open voor een kop koffie of thee en frisdrank. De bezetting neemt een delegatie van de jeugd voor haar rekening. Zaterdagmiddag is de kantine ook open (bezetting is geregeld door de kantinecommissie), de keuken blijft voor wat betreft frituur dicht, ook op zondag. Wel zal er mogelijk een tosti genuttigd kunnen worden. Op zondag zijn er veel wedstrijden, vooralsnog is Zondag 7 bereid bar- en koffiedienst te draaien voor zover dat past binnen hun eigen wedstrijd. We zoeken nog naar aanvulling.

Weekend 5 en 6 februari

Zondag gaan we met de kantinecommissie en bestuur afspraken maken over het weekend 5/ 6 februari als er weer een volledig programma is. Dan kunnen we ons ook beter voorbereiden met de inkoop van drank en keuken en hoe praktisch om te gaan met de regels.

Corona regels voor de kantine.

Er is voor 18 jaar en ouder een CTB (Corona Toegangsbewijs) nodig op het moment dat je een hapje/drankje haalt en binnen nuttigt.
Binnen nuttigen mag alleen op een vaste zitplaats. 1,5 meter onderlinge afstand blijft nodig. Dit geldt ook voor zitten aan de bar.
Voor afhalen en buiten nuttigen is er geen CTB nodig.  

In de binnen faciliteiten dient een mondkapje gedragen te worden. Het mondkapje kan af als je in de kantine een zitplaats hebt.

Een CTB is niet verplicht voor vrijwilligers of personen die beroeps- of bedrijfsmatig werkzaamheden verrichten op de sportlocatie

En er geldt nog steeds overal de 1,5 meter afstand.

De Corona regels die gelden om te kunnen sporten en voor toeschouwers staan in een apart bericht op deze site.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.