Laatste nieuws

Trainers gezocht

De jeugd in Ouderkerk weet de weg richting de vereniging goed te vinden. De teams van de onderbouw kennen meer instroom dan uitstroom, tenminste bij de kinderen. Een aantal trainers, die al meerdere jaren een team onder hun hoede hadden, stoppen echter. Niet omdat ze het niet leuk vinden, maar omdat het bijvoorbeeld te druk wordt in het eindexamenjaar. We zijn daarom op zoek naar een aantal trainers voor het komende seizoen.

Wie zoeken we: jongeren (vanaf 14 jaar), ouders of (fitte) grootouders. De groep trainers is nu een mix van oudere jeugd en een aantal volwassenen, die vaak het team van hun eigen kind training geven. Ook als je geen kinderen op de club hebt, maar wel zin hebt om training te geven ben je natuurlijk van harte welkom.

Wat verwachten we van je: 2x per week beschikbaar zijn om een training te geven (liefst nog een keer extra om je team ook wedstrijden te zien spelen), affiniteit met voetbal en enthousiasme.

Wat bieden wij je: begeleiding hoe de trainingen vorm te geven (aantal bijeenkomsten met alle trainers samen, individuele coaching en evt een trainersopleiding als je de smaak echt te pakken krijgt), trainerskleding en een vergoeding. Als je zelf ook traint dan zorgen we dat de training die je geeft voor je eigen training valt, zodat je niet iedere dag naar de club hoeft te komen.

Wil je meer informatie, neem contact op met Mauro Turkenburg: mauroturkenburg@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *