JeugdLaatste nieuws

Teamindeling jeugd seizoen 2024/2025

Momenteel wordt er hard gewerkt, achter de schermen, om de nieuwe teamindelingen voor het seizoen 2024/2025 te realiseren. De technische staf werkt nauw samen met de leeftijd coördinatoren om de nieuwe indeling zo zorgvuldig mogelijk te maken. Bij het indelen van de nieuwe teams wordt ook de feedback van alle trainers en teambegeleiders meegenomen in het opmaken van de nieuwe teams. Voor de onder- en bovenbouw werkt de procedure als volgt:

Onderbouw (O8 – O12)

Alle trainers volgen de procedure van het analyse- en adviesformulier. In dit formulier worden alle spelers vanuit verschillende criteria beoordeeld. Deze feedback neemt de technische staf mee in het opmaken van de teamindelingen. Het analyse- en adviesformulier formulier wordt door alle trainers 3x in het seizoen ingevuld om een zo breed en goed mogelijk beeld te krijgen van alle spelers over een heel seizoen. Er wordt geen extra selectietraining georganiseerd. Met als reden om spelers niet vanuit een momentopname te selecteren. Met de input van alle trainers, de eigen observaties van de technische staf, leiders en de informatie uit de vragenlijsten, is er voldoende informatie om zorgvuldig de teamindelingen te maken. Om kinderen in de onderbouw met plezier op hun eigen niveau te laten spelen, worden alleen de twee hoogste jeugdteams per leeftijdscategorie ingedeeld op basis van niveau.

Bovenbouw (013 – 019)

Ook in de bovenbouw heeft de technische staf het hele seizoen de spelers gevolgd. In de bovenbouw zijn voor een aantal leeftijdscategorieën selectietrainingen georganiseerd, om een nog duidelijker beeld te krijgen van een ieders potentieel. De indeling wordt gemaakt door middel van het spelervolgsysteem en het advies van de trainers die de spelers een heel jaar training hebben gegeven. Nieuwe spelers hebben kunnen meetrainen met de teams waarin zij komend seizoen kunnen spelen, die worden door de oude trainers en nieuwe trainers (indien zij al met groep hebben getraind voor komend seizoen) beoordeeld.

We hebben de intentie om de teamindelingen op 10 juli bekend te maken, en deze te publiceren op de website van sv Ouderkerk. Mocht iemand nog vragen hebben, kun je terecht bij de desbetreffende TJC.

Trainers

Er missen ook nog een paar trainers om alle jeugdteams goed te kunnen laten trainen. Mocht je interesse hebben of vragen hebben over wat de mogelijkheden zijn, meld je dan ook bij de TJC’s.

Mitchel Huijmans (TJC Bovenbouw, mhuijmans@gmail.com)

Mauro Turkenburg (TJC Onderbouw, mauroturkenburg@gmail.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *