Laatste nieuws

Kleding inleveren

In de kantine van sv Ouderkerk kunnen alle leiders, trainers en/of aanvoerders van de senioren, junioren en dames hun spullen inleveren op de volgende data en tijden: dinsdag 4 en 11 juni van 19:00 tot 21:00.

Gelieve de volgende items in te leveren bij de kantine: kledingtassen, trainingspakken, intrapballen en indien van toepassing, sleutels. Indien teams sweaters, trainingspakken of jassen hebben ontvangen, dienen zij deze ook in te leveren bij de kledingcommissie. Gelieve de kleding schoon (gewassen) retour te bezorgen.

Probeer dit te doen op een van deze dagen, zodat wij alles in orde kunnen maken voor het nieuwe seizoen. Als u nog vragen heeft, kunt u een e-mail sturen naar kledingcommissie@svouderkerk.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *