Zondagselectie is klaar voor de tweede seizoenshelft na geslaagd eerste trainingskamp.

Advertentie

De ons inmiddels wel bekende buschauffeur Peter stond om 15:00 uur helemaal klaar aan de poorten van de plaatselijke SV om ons, de zondagselectie inclusief staf, mee te nemen naar het altijd spannende Geldrop. In dit kleine plaatsje, onder de rook van Eindhoven, gaat het dan echt gebeuren. In navolging van vele nabijgelegen verenigingen trekken ook wij dit jaar uit voor een winters trainingskamp. Het doel? Samenhorigheid, plezier, teambinding én een eerste sportieve test tegen de plaatselijke sv.

Na een gezellige busreis, waarbij het toepen (zijn we al zo oud?) de overhand had kwamen wij aan in het gezellige restaurant/hotel De Brabantse Boerin. Ingecheckt en wel was het tijd voor onze eerste activiteit: Laser gamen! Dit, op het oog spannende maar onschuldige spel, resulteerde direct al in een bezoek aan de eerste hulp. Friso Kaashoek, volgens velen erg fanatiek, ging dermate op in het spel dat hij tijdens een ultieme ontsnappingspoging een muurtje over het hoofd zag. Na dat de rest het maximaal aantal potjes wel uit kon spelen was het tijd voor het avondeten, in de Brabantse Boerin stond namelijk een heerlijk drie-gangen diner te wachten. De licht gehavende Friso kon gelukkig bij het hoofdgerecht alweer aansluiten.
Na het eten trok het voltallige gezelschap richten café Mixx waar een potje biljart, darts en (wederom) toepen gespeeld werd. Een enkeling besloot vervolgens om in Eindhoven vast even te kijken wat de meest geschikte tenten waren voor onze vrije avond. Het schijnt dat Rintje Ritsma ook nog werd gespot, maar dat is niet onze sport en dus niet interessant.

Na zaterdagochtend een heerlijk ontbijt genuttigd te hebben volgden wat vrije uurtjes, gevolgd door een ware sportlunch. Zaterdagmiddag stond namelijk een wedstrijd tegen een hoog genoteerde tweedeklasser op het programma. Een enerverende wedstrijd waarin slordigheden zich afwisselde met oogstrelend voetbal resulteerde uiteindelijk in een 3-3 eindstand. Doelpunten aan Ouderkerkse zijde werden gemaakt door Friso, Thijs en Rutger.

’s-Avonds was het tijd voor hetgeen veel spelers naar gesnakt hadden: Het Eindhovense nachtleven. Na een zeer geslaagd etentje waarbij de jarige Henk volledig terecht in het zonnetje gezet werd splitste de staf zich van de spelers, assistent-trainer Jules voegde zich vervolgens bij de spelersgroep om toch een oogje in het zeil te kunnen houden.

Als afsluiting van het zeer geslaagde weekend werd zondag nog een laatste moment gepakt om samen te ontbijten en een kleine nabeschouwing te doen. Waarna vervolgens de terugreis naar Ouderkerk werd ingezet.

Namens de voltallige selectie van SV Ouderkerk willen we de club van 100, de business club, de supportersvereniging en het bestuur enorm bedanken voor hun bijdrage in dit zeer geslaagde trainingskamp. Wij als selectie zijn enorm enthousiast en hopen dat dit initiatief ook in de komende jaren voortgezet kan worden. Wij gaan vol goede moed de tweede seizoenshelft in en we willen jullie vertrouwen in ons terugbetalen met veel goed voetbal en uiteraard veel punten! We hopen jullie snel weer langs de lijn te zien bij Sv Ouderkerk.

Namens de zondagselectie,

Gido en Daan