Zondagselecte 2 februari

Advertentie

Op zondag 2 februari speelt de selectie van SV Ouderkerk haar eerste thuiswedstrijd van 2020 tegen Vreeswijk. Deze wedstrijd begint om 14:00. Iedereen is uitgenodigd om SV Ouderkerk tijdens deze wedstrijd te komen aanmoedigen en te supporten!

De eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2019/2020 speelde Ouderkerk ook tegen Vreeswijk. Toen verloor Ouderkerk, met een uitslag van 6-5, met slechts een doelpunt verschil (zie hier het verslag van die wedstrijd). Ouderkerk staat nu op de zesde plaats, Vreeswijk op de tiende plaats.

Op 2 februari is het dus tijd voor revanche, en daar kan de selectie niet genoeg support bij gebruiken. Dus kom op 2 februari vooral langs om de SV Ouderkerk selectie aan te moedigen! Na afloop van de wedstrijd is er uiteraard ook een gezellige derde helft.