Zaterdag 5 wint

Zaterdag 5 wint saaie wedstrijd eenvoudig met 5-0

Afgelopen weekend moest de zaterdag 5 het stellen zonder haar normaal zo fanatieke coach RoG-Beats. Die, vanwege een in Madrid opgelopen schorsing, vandaag niet bij de wedstrijd kon zijn. Dat de mannen dit jaar kampioen willen worden werd direct duidelijk: Er was maar 1 speler met zichtbare last van het Amsterdam Dance Event dat afgelopen week door Amsterdam trok.

Iemand die zeker geen last had van de naweeën van ADE was onze huis-Duitser Philip. Het onvermoeibare Ubermensch stoomde al in de tweede minuut op over de linkerflank, waarna hij zijn zelf opgezette aanval beheerst in de verre hoek schoot: 1-0. Niet veel later was het wederom Philip die, uit een goede corner, zijn tweede van de wedstrijd maakte. Ditmaal een prachtige kopbal! Nog voor rust werd de wedstrijd beslist: Tommie Rennefeld kapte zijn mannetje uit op de rand van de 16 en schoot de bal knap in de verre hoek.

Na de thee een compleet andere wedstrijd, waarin beide teams geen moment wisten te imponeren. Aan Ouderkerkse zijde 1 lichtpuntje: Boykie. Geheel in lijn met de eerdere twee wedstrijden was Boy goed voor twee doelpunten. Wat zijn totale productie na drie wedstrijden alweer op 6 brengt! Met name zijn tweede (de 5-0) was van grote klasse. Na een mooie pass van achteruit wist Boy vanaf de rand van de 16 de, sterk spelende, keeper van Wartburgia ‘Bergkampiaans’ te verschalken!

Aanstaande dinsdag, morgen al, spelen de mannen van Zaterdag 5 een inhaalwedstrijd. Om 20.15 wordt er afgetrapt op eigen sportpark tegen Zeeburgia. Uiteraard bent u weer van harte welkom om te komen genieten van dit schouwspel. Lukt het toch niet om hier bij te zijn? Volg deze legendes in wording dan via het officiële Instagram account: @svozaterdagvijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *