zaterdag 5

De zaterdag 5 dendert door en wint met 0-5 van sv RAP

Afgelopen zaterdag werd de competitie hervat tegen sv RAP, een tegenstander waar de mannen het zwaar tegen hadden in de eerste helft van de competitie. Met dit in het achterhoofd verzamelde een voltallige selectie van 15 mannen fris en fruitig om 11.15 in de gezellige kantine van RAP.

Na een stroeve openingsfase leek het verzet van RAP rond de 20e minuut gebroken. Een splijtende pass van achteruit zette Marthijn 1-op-1, die oog in oog met de keeper deed wat er van hem verwacht wordt: 0-1. Na wat overleg tussen de grensrechter en de scheids werd toch besloten dat Marthijn buitenspel stond, helaas. Gelukkig was het na ruim een half uurtje spelen Tritta die na een mooie solo de geheel vrijstaande Marthijn negeerde, maar zelf gelukkig niet faalde. Ruststand 0-1.

Gedurende de eerste helft hadden de twee sterkhouders van RAP het veld moeten verlaten, waardoor het in de tweede helft allemaal een stukje makkelijker ging. De ingevallen Boykie deed vervolgens precies wat iedereen al had voorspelt: Hij scoorde. Zijn treffer in één keer vanaf de zijlijn was werkelijk waar prachtig en bracht Ouderkerk op een comfortabele voorsprong.

De geweldig spelende Philip wist met een kopbal ala Ronaldo vervolgens de 0-3 tegen de touwen te koppen en de wedstrijd zo definitief te beslissen. Het slotakkoord was daarna voor Mike, die met twee doelpunten de eindstand bepaalde 0-5. Waarna hij, compleet onbegrijpelijk maar daardoor niet minder kloppend, luidkeels ‘We’re back, bitches’ over het veld schreeuwde: Mooi verwoord!

Toen in de kantine bleek dat onze directe concurrent ASV Arsenal verloren had van JOS (dankjewel mannen) kon het feesten pas echt beginnen! Nu op naar volgende week waar de directe achtervolger Arsenal in een direct duel op 5 punten achterstand gezet kan worden.

We spelen om 14.30, thuis (hopelijk op het hoofdveld?). Uiteraard bent u weer van harte welkom om te komen genieten van dit schouwspel. Lukt het toch niet om hier bij te zijn? Volg deze legendes in wording dan via het officiële Instagram account: @svozaterdagvijf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *