Zaterdag 5

Zakelijk zaterdag 5 heeft geen problemen met JOS Watergraafsmeer

Vanwege een aantal blessures was het wederom een beetje puzzelen voor Ro-G in de basisopstelling. Met Jelmer in de spits, Trit op ‘10’ en Sjoerd centraal stond er een compleet nieuwe as.

Het eerste kwartiertje was dan ook even zoeken voor de mannen en ontbrak het voornamelijk aan de precisie in de eindpass. Trit leek de ban te breken door uit een mooie pass van achteruit de bal, a la van Basten in ‘88, maar zijn schot stierf in schoonheid op de binnenkant van de paal. De ingevallen Boy wist vervolgens wel het net te vinden. Een prachtige bal van Joost zette Boy 1-op-1 waarna de JOS verdediging aan de noodrem trok. De gegeven penalty was een buitenkansje voor de in uitstekende vorm verkerende Boy. Twee mooi uitgespeelde aanvallen resulteerde in twee doelpunten van Trit en Mike, beide op aangeven van Boy.

Dan een tweede helft om snel te vergeten. Er volgde nog twee doelpunten van Boy (houdt u het bij? De teller staat op 13!). Daarnaast had svo last van een ontzettend warrige scheids die ontzettend zijn best deed om een doelpunt van JOS te forceren. En met succes, hij negeerde de vlag bij een 2-meter buitenspel moment eindstand: 1-5. Aanstaande zaterdag spelen de mannen al om 10 ‘s-ochtends uit in het Amsterdamse Bos. Bij winst pakken de mannen de volle buit uit de eerste seizoenshelft met 30 punten uit 10 wedstrijden. Uiteraard bent u weer van harte welkom om te komen genieten van dit schouwspel. Lukt het toch niet om hier bij te zijn? Volg deze legendes in wording dan via het officiële Instagram account:

@svozaterdagvijf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *