Winterfestival

Advertentie

Zaterdag 16 december 2017 vindt voor de 6de keer het Winterfestival plaats in het dorpshart van Ouderkerk aan de Amstel. Het festival vindt plaats van 14.00 uur tot 20.00 uur op het Kampje in Ouderkerk aan de Amstel, het dorp dat in de wijde omgeving bekend staat als een culinaire oase. De organisatie is in handen van Stichting Promotie Ouder-Amstel, de plaatselijke Lions, de gemeente en de BIZ. Samen hebben zij de handen ineen geslagen om er een spetterend en culinair kerstspektakel van te maken!

Winter Festival met Culinaire hoogtepunten. Het Kampje wordt op 16 december omgetoverd tot een echte ’Winter Proeverij’. Met diverse lokale horecabedrijven die ieder een eigen culinair hoogtepunt presenteren. ‘Met proeverijen van bakkerij Out, restaurants de Banq, Jaimie van Heije, de Kruidfabriek by Lute, Loetje, de Oude Smidse, pizzarestaurant NAPA en café de Vrije Handel, is er voor elke smaak en tijdstip iets te vinden’, aldus Irene van Beek van café De Vrije Handel.

Bron: Stichting Promotie Ouder-Amstel