Wederopstanding

De eerste thuiswedstrijd staat in het teken van wederopstanding, laten zien wat we kunnen, dat straalde er van af vooral in de eerste helft en bij vlagen ook in het tweede deel.Mooi om te zien dat bij balbezit het inkomen van de derde man, waar op de training heel veel op wordt geoefend steeds beter tot uitvoer komt. Er is veel beweging zonder bal en daardoor creëren we veel ruimte waarin we combinerend vaak de overheersende ploeg zijn. Zo komen we in de eerste helft drie keer met een mooie aanval tot score. Tarik is bij alle drie de doelpunten betrokken.Na de rust wordt van Ouderkerk een buitenspel goal afgekeurd, ik kon het niet zien.Het spel van Ouderkerk wordt een beetje rommelig en de tegenstander weet daar wel raad mee, ze komen terug in de wedstrijd en komen op 3-2Gelukkig raakt Tarik weer op stoom en binnen 8 minuten maakt hij een hattrick. Eindstand 6-3Ik doe het niet vaak maar met 4 doelpunten en 2 assists is TARIK echt de man off the match.Wil ik absoluut het team niet te kort doen, mooie prestatie heren.

EdB